Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Παρέμβαση της εισαγγελίας για το ξυλοφόρτωμα των τρομοκρατών

Η διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή...


 δημοσιεύματα του Τύπου και καταγγελίες οικείων των συλληφθέντων δραστών για ληστεία Τράπεζας στο Βελβεντό Κοζάνης, σύμφωνα με τα οποία φέρεται να ασκήθηκε εις βάρος τους σωματική βία εκ μέρους των αστυνομικών οργάνων, προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα αυτών.

2 σχόλια:

  1. ναι τα καημενα......καλο θα ηταν να κανουν μηνυση στους αστυνομικους για την κακομεταχειριση....επρεπε να τους παρεχουν καλυτερες συνθηκες, χαβιαρι, πεστροφες, παλαιο κρασι κλπ.....επρεπε να τους βαλουν σε κανενα 2κλινο με τζακουζι, να εχουν μασερ υστερα απο την σκληρη καταδιωξη και την μαχη με τις αρχες και των αγωνα για την επιβιωση αλλωστε ετσι ειναι μαθημενα εις τα Βορεια Προαστια....εμ τι να ξεβολευτουν τα παιδια μας?? το μελλον της χωρας μας??? αστειευσαι τωρα??? κοιτα να δεις τωρα που θα τα αθωωσουν και θα βγει οτι ηταν περαστικοι και απο τις γιαφκες!!!!
    Π.Παπαδακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και λίγες γλαδιόλες να τους δώσουμε μωρέ στα παιδιά μας , τον ανθό του Έθνους μας ...

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.