Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΣΟΚ: Έφεδροι απειλούν μέσω facebook να "ξαπλώσουν" τους... λακέδες αστυνομικούς! [ΦΩΤΟ]


Φωτιές έχει ανάψει μια ανάρτηση στο facebook στη σελίδα του "Συνδέσμου Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων". Η ανάρτηση με την συγκεκριμένη φωτογραφία που δείχνει ειδικοδυναμίτες να έχουν ξαπλώσει στο έδαφος αστυνομικούς. Η φωτογραφία είναι από...



το εξωτερικό και σε σχόλια πολλοί είναι αυτοί που προειδοποιούν για να μην δούμε τέτοια σκηνή στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση:

"Καλό είναι να ηρεμήσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, λακέδες των πολιτικών, για να μην δούμε αντίστοιχες σκηνές στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να πασχίζει υπερ της προστασίας του Λαού και όχι εναντίον αυτού.
Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Και τότε να δούμε, πού θα κρυφθούν οι "θερμοκέφαλοι".... Η δικαιολογία περί "εκτέλεσης διαταγών" δεν θα τους καλύπτει σε καμία περίπτωση. Ας το έχουν υπ' όψιν τους"

Πιο πριν είχε γίνει μια ακόμη εμπρηστική ανάρτηση που έλεγε:

Τα πράγματα έχουν "τρόπο", αλλά και όρια. ΕΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (στα δίκαια αιτήματά του), ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. Και αν κατέβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ στους δρόμους δεν μας χρειάζεται καθόλου η Αστυνομία. Δεν θα υπάρξει η παραμικρή παραβατική συμπεριφορά από κανέναν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.