Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

«Από τον Μπέκαμ εξαρτάται η ανανέωση»


Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να έχει τον Άγγλο και του χρόνου...


Αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Ιανουάριο και πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν με αυτή τη μεταγραφή. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όμως, απέδειξε πως μπορεί να προσφέρει στο γαλλικό σύλλογο, τόσο αγωνιστικά, όσο και σε θέματα μάρκετινγκ. Για το λόγο αυτό, ο Άγγλος θεωρείται σημαντικός για την ομάδα, αλλά η απόφαση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, είναι αποκλειστικά θέμα του παίκτη. Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του ο Αθλητικός Διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο.

«Την πρώτη μέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου στην Παρί Σεν Ζερμέν, επικοινώνησα με τον Ντέιβιντ, ζητώντας του να έρθει στην Γαλλία. Ο λόγος είναι απλός. Εκτός από εξαιρετικός παίκτης, είναι και σπουδαίος δάσκαλος, ο οποίος μοιράζεται τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με τους νεότερους παίκτες. Αν συνυπολογίσουμε την εμπορικότητα του ονόματός του, εύκολα γίνεται αντιληπτό γιατί τον φέραμε στο Παρίσι», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος.

Αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας του Μπέκαμ με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λεονάρντο έριξε το… γάντι στον Άγγλο. «Σε λίγο θα συμπληρώσει τα 38 του χρόνια. Έχει οικογένεια και παιδιά, αλλά και πολλές υποχρεώσεις. Αυτός θα αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει και του χρόνου. Από τη μεριά μας, οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για εκείνον και έτσι θα μείνουν για πάντα. Αν θελήσει να παίξει και την επόμενη σεζόν, είναι ευπρόσδεκτος στην Παρί. Από εκείνον εξαρτάται», σημείωσε ο Λεονάρντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.