Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Γιατί έκλαψε δημοσίως η Μισέλ Ομπάμα



Εμφανώς συγκινημένη ήταν η Μισέλ Ομπάμα, στη διάρκεια ομιλίας της για την κατάργηση του νομοσχεδίου για την οπλοκατοχή στη Αμερική....

Η ίδια δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της αναφερόμενη στα παιδιά που βρήκαν τραγικό θάνατο στο μακελειό στο σχολείο Σάντυ Χουκ.

Μάλιστα, δεν δίστασε να παρομοιάσει τον εαυτό της, με ένα από τα 15χρονα κορίτσια, τα οποία έπεσαν θύμα του μανιακού Άνταμ Λάντζα, λέγοντας: «Είμαι και εγώ σαν και τη Χαντίγια... αλλά πρέπει να μεγαλώσω!».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αναφέρθηκε και σε άλλες περιπτώσεις νεαρών παιδιών, που έχουν σκοτωθεί από τα πυρά ενός αδίστακτου δολοφόνου, δίχως λόγο και αιτία. Τέτοιου είδους περιστατικά, εξάλλου, έχουν πάρει τη μορφή μάστιγας, στην Αμερική. Έτσι, μέσα από την εκστρατεία της, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, τάσσεται υπέρ της κατάργησης του νόμου που επιτρέπει την οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.