Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Σαμαράς:Πολύ πιο Έλληνας Αντετοκούμπο από αυτούς που καίνε τη σημαία.

Ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, λέγοντας ότι...


 γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά δεν πήρε αμέσως υπηκοότητα, σπούδασε, μόχθησε, έφθασε μέχρι το ΝΒΑ και δεν ξεχνά ότι είναι Έλληνας, είναι παιδί της ημετέρας παιδείας.

«Έχει κάποιους που τον βρίζουν και μετά διαμαρτύρονται γιατί τους λέμε νεοναζί, ενώ είναι Έλληνας πολύ περισσότερο από εκείνους που καίνε την ελληνική σημαία. Προχωράμε, αφήνουμε τους ακραίους στη μιζέρια τους, η γκρίνια τους αηδιάζει πια την ελληνική κοινωνία» τόνισε ο πρωθυπουργός.


πηγή

1 σχόλιο:

  1. Κύριοι αλλοδαποί σας βρήκα λύση!

    Λοιπόν,

    1on:περνάμε τα σύνορα της ελλάδας παράνομα.

    2on:ψιλοκρυβόμαστε κάπου για λίγο καιρό για να μη μας βρούν.

    3on:γκαστρώνουμε την κυρά.

    Μόλις αυτή γεννήσει ενημερώνουμε πλέον τις αρχές και τον πρωθυπουργό και μας συμπαραστέκονται λέγοντας στους ηλίθιους έλληνες πολίτες ότι το καημένο το παιδί γεννήθηκε εδώ.

    Problem solved.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.