Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Τα graffiti της Λεωφόρου [ΦΩΤΟ]


Τα έργα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για να είναι πανέτοιμο το γήπεδο εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, όμως και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φροντίζουν ν' ανανεώνουν τα graffiti γύρω από το γήπεδο. (ΦΩΤΟ)...



Εδώ και εβδομάδες στο "Απόστολος Νικολαΐδης" γίνονται οι απαραίτητες βελτιώσεις έτσι ώστε να είναι πανέτοιμο το γήπεδο για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Ήδη οι σκαλωσιές από τα δύο πέταλα του γηπέδου έχουν βγει και έχουν μεταφερθεί πλέον στη Θύρα 1, για να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.

Ωστόσο, σε εγρήγορση είναι και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που ανανεώνουν τα graffiti στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Όπως είναι κατανοητό τα προηγούμενα graffiti με το πέρασμα του χρόνου άρχισαν να ξεθωριάζουν και ήδη μερικά έχουν αντικατασταθεί από νέα σχέδια.

Στην πλευρά του γηπέδου που βλέπει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έχουν ολοκληρωθεί ήδη δυο σχέδια, τα οποία δεν υπήρχαν πριν από μια εβδομάδα. Στο ένα αναγράφεται η "Θυρα 13", ενώ στο άλλο υπάρχει το σήμα του Παναθηναϊκού και η φράση "σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος".

".

Λίγο παλιότερο είναι το graffiti που έχει γίνει για τον σύνδεσμο στην Τρίπολη, όμως οι οπαδοί του Τριφυλλιού δεν θα σταματήσουν εδώ, ήδη ετοιμάζουν και άλλα σχέδια τα οποία θα είναι στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου μέχρι την έναρξη της σεζόν.


πηγή: prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.