Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ντου της αστυνομίας σε υπο κατάληψη κτήριο στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομική επιχείρηση και έφοδο της ΕΛΑΣ, για την εκκένωση της κατάληψης Ορφανοτροφείου -οίκημα το οποίο τελούσε υπό κατάληψη από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, στην Άνω Τούμπα
Λίγο μετά...


 τις 06:30 το πρωί, Αστυνομικοί από υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, πραγματοποίησαν έφοδο στην κατάληψη του Ορφανοτροφείου. Άτομα προσήχθησαν, ενώ συνελήφθησαν 7ατομα, μεταξύ των οποίων ένας Κουβανός, σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία, για παράβαση του Ν."περί όπλων", για κατοχή αεροβόλο όπλο.
Στην έρευνα κατάσχεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, και αντικείμενα -κοντάρια, λοστοι, αντιασφυξιογόνες μάσκες- από τους χώρους της κατάληψης.

Με την ολοκλήρωση της Αστυνομικής επιχείρησης, το κτήριο, θα αποδοθεί στο υπουργείο Υγείας, το οποιο φέρεται ως νόμιμος ιδιοκτήτης της εγκατάστασης, η οποία τελεί υπό κατάληψη από τον Οκτώβριο του 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.