Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Κάφροι "βάζελοι" προπυλάκισαν και χτύπησαν τον Νταμπίζα


Κάφροι, που θέλουν να λέγονται και οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν στον Νίκο Νταμπίζα, τον έβρισαν, τον έφτυσαν , τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές και χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων για να γλιτώσει!...



Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας Νταμπίζας προπηλακίστηκε και χτυπήθηκε μετά το φινάλε του αγώνα της ομάδας Νέων του συλλόγου με την αντίστοιχη της Βέροιας, την Κυριακή το μεσημέρι, καθώς αποχωρούσε από το γήπεδο της Λεωφόρου!

Τέσσερα - πέντε άτομα τον πλησίασαν έξω από το γήπεδο, άρχισαν να τον φτύνουν και να τον βρίζουν, ενώ πρόλαβαν να τον χτυπήσουν με μπουνιές και κλωτσιές!

Ο Νταμπίζας δεν απάντησε, περίμενε γύρω στα 10 λεπτά να ηρεμήσει η κατάσταση και κατόπιν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε χωρίς περαιτέρω προβλήματα, αφού χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποκατασταθεί η ηρεμία.

Κατά τα άλλα, στο «Απήλιον», μακριά από την Παιανία, ο Γιάννης Αναστασίου επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του και τους προέτρεψε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

«Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν καλοί, όμως είχαμε ένα κενό διάστημα για 15-20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και το πληρώσαμε. Αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να διορθώσουμε, γιατί θα μπορούσαμε βέβαια να πετύχουμε και άλλα γκολ σε φάσεις όπου παίκτες όπως ο Αμπέιντ, ο Μπεργκ και ο Διαμαντής, τελείωσαν μόνοι τους τις προσπάθειες αντί να δώσουν επί πλέον πάσα. Δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε τη δουλειά», τόνισε στην ομιλία του προς τους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.