Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Έτσι επιτέθηκαν στον Καμμένο [ΒΙΝΤΕΟ]

Επίθεση από αγνώστους, που μετείχαν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Κερατσίνι, δέχθηκε αργά το απόγευμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Τόσο ο κ. Καμμένος όσο και...


 άτομα της προσωπικής του φρουράς, προπηλακίστηκαν καθ΄οδόν για τον τόπο της συγκέντρωσης και σύμφωνα με πληροφορίες μάτωσε η μύτη του.
Στη συνέχεια ανέβηκε στη μηχανή της συνοδείας του και αποχώρησε. Τα άτομα της συνοδείας του επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο με το οποίο είχε φτάσει στο σημείο ο κ. Καμμένος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έσπασαν και το τζάμι του αυτοκινήτου του.
Δείτε το βίντεο από το Star που δείχνει τον Πάνο Καμμένο τρέχοντας με τη βοήθεια της φρουράς του να προσπαθεί να αποφύγει τα χτυπήματα από ομάδα ατόμων που τον καταδιώκουν
Η αποχώρηση του αυτοκινήτου του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 34χρονος στο Κερατσίνι, παραπέμπει σε σκηνές κινηματογραφικής ταινίας .


Ο Πάνος Καμμένος μετέβη στο νοσοκομείο , μετά από προτροπή των γιατρών, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε" είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε.

Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι εννοεί "το μαύρο μέτωπο", ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτή την ώρα, μετά από επιμονή των γιατρών που τον εξέτασαν αρχικά, μεταβαίνει σε νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, και συγκεκριμένα αξονική τομογραφία στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.