Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ! ΦΑΡΣΑ με... 500ΕΥΡΟ στα ΔΙΟΔΙΑ! (VIDEO)


Είναι φιλαράκι και τον εκτιμώ πολύ. Τον εκτιμώ καθώς έχει χιούμορ, έχει έντονα στοιχεία αυτοσαρκασμού είναι αυθεντικός και το σημαντικότερο; Αυτοδημιούργητος...


Ο Αντώνης είναι αυτό που λέμε…η χαρά της ζωής. Διοργανώνει πάρτι σε όλη την Ελλάδα και έχει φανατικούς followers.

Για μένα ο Αντώνης συνιστά το πρότυπο του νέου υγιούς νέου που μπορεί να γίνει στέλεχος. Να είναι τρελός στη ζωή του αλλά σοβαρός στη δουλειά του.

Είναι το ακριβώς αντίθετο όλων εκείνων των κοντόχοντρων και καλά στελεχών καναλιών, με τα γλυμμένα μαλλιά και τα διπλοσάγονα που το μόνο που ξέρουν είναι να είναι προσκολλημένα και γλυφτράκια των διευθυντών.

Είναι το ακριβώς αντίθετο όλων εκείνων που υπόσχονται σε νέα κοριτσάκια καριέρες και casting σε τηλεοπτικούς σταθμούς με απώτερο σκοπό να τα ρίξουν στο κρεβάτι τους.

Είναι το ακριβώς αντίθετο όλων εκείνων που ζητούν «σοκολάτες» για να κάνουν γυρίσματα σε γνωστά στέκια των Αθηνών και γελάνε μαζί τους όχι απλά οι πέτρες αλλά και τα βοτσαλάκια…

Είναι το ακριβώς αντίθετό αυτής της φυλής των ασοβαρων και λιγδιάρηδων που πουλάνε παραμύθι και 15 χρόνια τώρα είναι στάσιμοι.

Κι επειδή μιλάμε για τον Αντώνη-Tony Mao- και τον φίλο του Γιάννη Τσιάντη δείτε τι έκανε ο αθεόφοβος σε διόδια της Εθνικής οδού επιστρέφοντας στη βάση του. Την Θεσσαλονίκη.

Πήρε ένα 500άρικο και προσπάθησε να πληρώσει με αυτό. Ο διάλογος; Απολαυστικός!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.