Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κραυγές, απόγνωση, πόνος και λίμνες αίματος με 2 νεκρούς και τον 29χρονο να ψυχοραγεί

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Είναι το βίντεο ντοκουμέντο, δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία 2 νεαρών παλικαριών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Νέο Ηράκλειο και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη. Ακούγονται κραυγές απόγνωσης. Καλούν σε βοήθεια. Κανείς δεν πιστεύει το μακελειό που μόλις συνέβη....




Πρόκειται για το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και μετέδωσε κατ' αποκλειστικότητα το Star Channel, στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.

Τα δύο νεαρά παλικάρια κοίτονται νεκρά έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ο τρίτος, βουτηγμένος στο αίμα προσπαθεί να σηκωθεί. Κάτι ψελίζει. Δεν έχει δυνάμεις. Χάνει τις αισθήσεις του και λιποθυμά.

Κόσμος - αυτόπτες μάρτυρες βγάζουν κραυγές απόγνωσης. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το γαϊτανάκι του θανάτου που έστησαν οι τρομοκράτες σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. 12 σφαίρες έφυγαν από το πιστόλι τύπου Zastava του αδίστακτου εκτελεστή, αφαιρώντας 2 ζωές κι αφήνοντας έναν 29χρονο, τον Αλέξανδρο Γέροντα, να χαροπαλεύει.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι συγκλονιστικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.