Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Φεύγει τελικά ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα; [ΒΙΝΤΕΟ]


Άνω-κάτω έκανε τη Μπαρτσελόνα και όχι μόνο Ισπανός δημοσιογράφος ο οποίος αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι θα αφήσει τη Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα, λόγω του ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν έκαναν...



πραγματικότητα την αύξηση των αποδοχών του, όπως του είχαν υποσχεθεί.

Συγκεκριμένα ο Φρανσουά Γκαγιάρδο υποστήριξε στην εκπομπή «Punto Pelota» πως ο Αργεντινός άσος νιώθει... προδομένος από την ομάδα του.

Ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ, αφού έκανε εντυπωσιακό πρόλογο, προανήγγειλε «μια βόμβα που θα παραλύσει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη».

Ο Φρανσουά Γκαγιάρδο, που και στο παρελθόν έχει απασχολήσει για άλλες αποκαλύψεις του, τόνισε με έμφαση πως η «Μπάρτσα» δεν έκανε στον Μέσι την αύξηση των αποδοχών που του είχε υποσχεθεί και το γεγονός αυτός πείραξε τον διεθνή άσο. Σε τέτοιο βαθμό, με αποτέλεσμα ο Μέσι να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με άλλη ομάδα. Ο συγκεκριμένο δημοσιογράφος υπογράμμισε μάλιστα ότι γι’ αυτό τον λόγο ο Μέσι αποφάσισε τώρα να κάνει επέμβαση, ώστε μα είναι έτοιμος από τη νέα χρονιά. Πολλοί άρχισαν να συνδέουν με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ τις Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό, Μάντσεστερ Σίτι. Όπως αναμενόταν τα λόγια του συγκεκριμένου δημοσιογράφου επέφεραν αναστάτωση στη Μπαρτσελόνα, αλλά και στον κόσμο της, όμως οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» ήταν καθησυχαστικοί, αναφέροντας πως ο Φρανσουά Γκαγιάρδο είχε... αποκαλύψει στο παρελθόν ότι οι Αγκουέρο και ο Ντρογκμπά από Σίτι και Τσέλσι θα πήγαιναν στη Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Τζον Τέρι στη Βαλένθια, αλλά αυτές οι μεταγραφές δεν έγιναν.

Περιμένουμε να δούμε λοιπόν τι ισχύει για τον-τραυματία αυτή την περίοδο-Μέσι, ο οποίος φέτος παρουσιάζεται και αουτσάιντερ για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας»! Τελικά, θα υπάρξει ομάδα που θα πληρώνει τη ρήτρα του;

Δείτε τον Φρανσουά Γκαγιάρδο να κάνει τις αποκαλύψεις του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.