Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

To 'σκασε για την Αργεντινή ο Παπαντωνίου με τη γυναίκα του;


Σάλος προκλήθηκε από τη φημολογία, που προήλθε και από νομικούς κύκλους, οτι ο Γιάννος Παπαντωνίου με τη σύζυγο του έφυγαν από την Ελλάδα αρχικά για το Παρίσι και με τελικό προορισμό την Αργεντινή....



Μόλις to spirosperogr. πληροφορήθηκε τη σχετική φημολογία επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον πρώην υπουργό, αλλά αυτό δεν στάθηκε δυνατό. Αργότερα σε νεώτερη επικοινωνία ο Γιάννος Παπαντωνίου υποστήριξε ότι βρίσκεται στην Ελλάδα.

Οπως είχε γράψει το Spiro Spero, το ΣΔΟΕ είχε βρει στοιχεία για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ τα οποία δε μπορούσε να δικαιολογήσει η πλευρά Παπαντωνίου. Γι αυτό και του είχε ζητηθεί να υποβάλλει σχετικό υπόμνημα. Δικαστικές πηγές ανέφεραν τότε ότι ο Γ.Παπαντωνίου επρόκειτο να κληθεί από τη δικαιοσύνη, όχι μόνο για το πόθεν έσχες και τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση! Ο κ. Παπαντωνίου είχε πει στις αρχές ότι όχι μόνο θα δώσει διευκρινίσεις, αλλά θα "δωσει" και τους υπόλοιπους που εμπλέκονται στην υπόθεση. Θα μιλούσε για όλους και για όλα...

πηγή: Spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.