Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Με το ένα πόδι στη ΝΔ η Τζαβέλλα


Η ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. θέλει να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία...



Με την ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ, Νίκη Τζαβέλλα συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Τζαβέλλα, από καιρό είχε εκφράσει την πρόθεση της να προσχωρήσει στη ΝΔ.

2 σχόλια:

  1. WIKILEAKS-23/09/2009-CONFIDENTIAL-ATHENS-01515-SIPDIS-DECL-2019/09/28/Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!!ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!!!!ΚΑΙ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΣ''ERNDOGAN PASA!!!!!!23/09/2009!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΤΖΑΒΕΛΑ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ-27/09/2011-ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!!!ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΟΥΣΤ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ!!!!!5.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ 2.000.000 ΕΚ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ 350.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.