Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Το ξέφρενο γλέντι των κινητών του Dancing With the Stars [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]


Στο κέντρο που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός γλέντησαν οι συμμετέχοντες και η κριτική επιτροπή μετά τον τελικό του "Dancing with the Stars", όπου νικητής αναδείχθηκε ο Ησαίας Ματιάμπα....





Με τα τραγούδια του τραγουδιστή ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, οι συμμετέχοντες αναδεικνύοντας τις χορευτικές τους ικανότητες στην πίστα.
Η Ελένη Χατζίδου που συμμετείχε στο σόου, καλωσόρισε τους συντελεστές όταν εμφανίστηκε στην πίστα και στη συνέχεια παραχώρησε το μικρόφωνο στην Κλέλια Πανταζή όπου παρέα τραγούδησαν την επιτυχία της «Χειρότερα». Η συνέχεια ήταν εκρηκτική με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να δίνει το σύνθημα της διασκέδασης.



Χατζίδου, Πανταζή, Παπαδημητρίου,Συνατσάκη, Μουρούτσος, Αραβανή, επιδόθηκαν σε τρελούς χορούς. Την παράσταση έκλεψε ο Λάκης Γαβαλάς τόσο με την εμφάνισή του φορώντας ένα στέμμα όσο και με τους χορούς του. Μια ωραία χορευτική παρουσία στην πίστα του Posidonio είχαν ο Θάνος Καληώρας με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ο Καληώρας είπε κι ένα τραγούδι όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός του παραχώρησε το μικρόφωνο.




Πηγή: markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.