Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Τραγωδία σε αγώνα Dragster στο Ελληνικό [ΦΩΤΟ]

Μόνο στο planet-greece

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στον αγώνα Dragster στο Ελληνικό. Νεκρός ένας 20χρονος, ακόμη ένας χαροπαλεύει...




Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, νεκρός είναι ο 20χρονος αναβάτης Νίκος Μπερδές, που οδηγούσε ένα "παπί" YAMAHA Z. Ο αναβάτης μίας Suzuki Hayabusha, αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ακληπιείο της Βούλας.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο planet-greece, ο Νίκος Μπερδές με ακόμη έναν αγωνιζόμενο, μόλις είχαν τερματίσει τον αγώνα τους. Στο τέλος του διαδρόμου, έστριψαν για να κατευθυνθούν προς την έξοδο όταν ο οδηγός μίας Suzuki Hayabusha πέρασε στην κυριολεξία πάνω από τον 20χρονο οδηγό με ταχύτητα άνω των 300 χιλιομέτρων!

Όπως, μάλιστα, καταγγέλουν αυτόπτες μάρτυρες στο planet-greece, φαίνεται ότι για το τραγικό συμβάν ενδεχομένως να προκύπτουν ευθύνες από τους διοργανωτές, αφού όπως επισημαίνουν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα μαρτυρούν ότι δεν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Κάποιοι λένε ότι δεν είχε εμφανώς οριοθετηθεί το σημείο τερματισμού - αποχώρησης από την πίστα.

Βέβαια, όλα αυτά είναι θέματα που πλέον έχει αναλάβει να διερευνήσει η Τροχαία Ελληνικού.

Αυτός ήταν ο άτυχος 20χρονος, Νίκος Μπερδές, που έχασε τη ζωή του.


Ο δεύτερος που είναι κλινικά νεκρός είναι ο 21χρονος Μανώλης από την Σαντορίνη. Δεν ανακοινώνουμε το επίθετό του, γιατί δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη οι συγγενείς του.

Ωστόσο, τα ερωτήματα, που προκύπτουν είναι αμείλικτα:

  • Ποιος ευθύνεται για το πράσινο φώς στην εκκίνηση.
  • Γιατί ξεκίνησαν οι αγωνιζόμενοι ενώ δεν είχαν βγει από την πίστα οι προηγούμενοι.
  • Και γιατί σε έναν τόσο πολυπληθή σε συμμετοχές αγώνα υπήρχε μόνο ένα νοσοκομειακό.

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.