Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΤΩΡΑ: Νέα βόμβα Κασσή για το ΠΑΣΟΚ


Ακόμη περισσότερο λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει στο ΠΑΣΟΚ ρίχνει ο Μιχάλης Κασσής, μετά τις πρωινές του δηλώσεις (δείτε ΕΔΩ). Μιλώντας πριν λίγο στον ΣΚΑΪ, ο Μιχάλης Κασσής μετά τον Γιώργο Παπανδρέου ανοίγει και νέο μέτωπο με τον πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο, για τον οποίο λέει "θα τα πούμε μετά τις εκλογές"....




Ο Μιχάλης Κασσής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ήταν εξαιρετικά σαφής σχετικά με τις προθέσεις τις δικές του αλλά και πολλών στελεχών του κόμματος για την επαύριο των ευρωεκλογών. Εάν το ΠΑΣΟΚ πέσει στα χαμηλά ποσοστά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις σίγουρα τότε οι εξελίξεις, όπως ανέφερε ο Μ. Κασσής θα είναι ραγδαίες, αφήνοντας σοβαρά υπονοούμενα όχι μόνο για το θέμα διαδοχής του Ευ. Βενιζέλου στην ηγεσία του κόμματος αλλά ακόμη και στην παραμονή στην κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.