Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο Σάντος για την απόφασή του να φύγει από την Εθνική Ελλάδας

Μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, κλείνει την καριέρα του στην Εθνική

Για την έντονη επιθυμία του να καθίσει στον πάγκο ενός συλλόγου μίλησε ο Φερνάντο Σάντος . Με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή του πορτογαλικού RTP, ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας αναφέρθηκε στο «δέσιμό» του με την Ελλάδα αλλά και το δυνατό σημείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος...



Οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος:

«Μου αρέσει πολύ η Εθνική Ελλάδας. Μου αρέσουν πολύ οι Έλληνες και τους αρέσω επίσης. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι ο τέλειος γάμος. Δεν μπορώ, όμως, να συμφιλιωθώ με το συναισθηματικό δέσιμο με την Ελλάδα και να παραμερίσω την επιθυμία να προπονήσω κάποιο σύλλογο».

Απαντώντας για το εάν έχει κάνει συζητήσεις με κάποιες ομάδες δήλωσε: «Έχω αρχίσει κάποιες επαφές, αλλά ακόμη δεν βιάζομαι. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφασή μου, θέλω να την σκεφτώ καλά και σίγουρα θα είναι μετά το Μουντιάλ. Εάν το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι ελκυστικό για τους προπονητές που δεν είναι Πορτογάλοι, θα είναι επίσης και για τους Πορτογάλους».

Αναφερόμενος στο δυνατό σημείο της Εθνικής ενόψει του Μουντιάλ στη Βραζιλία επισήμανε ότι: «Το πιο δυνατό σημείο της Ελλάδας, είναι οι κεντρικοί της αμυντικοί. Έχω επτά ή οκτώ που μπορούν να παίξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα πάρω μόνο τρεις γιατί υπάρχουν και παίκτες σαν τον Κατσουράνη, που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες θέσεις από μια και χρειάζομαι περισσότερους παίκτες στο κέντρο».

Πηγή pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.