Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Σε... γυμνά γήπεδα το Μουντιάλ της Βραζιλίας!


Ανολοκλήρωτα τα γήπεδα στην Βραζιλία στην πρεμιέρα του μουντιάλ αφού η κατασκευάστρια εταιρεία Odebrecht επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να τοποθετηθούν τα γυάλινα σκέπαστρα έως τη σέντρα του Μουντιάλ στις 12 Ιουνίου...



Αφού τελειώσει το Μουντιάλ θα ολοκληρωθούν και τα έργα για την τοποθέτηση της γυάλινης οροφής στο γήπεδο Itaquerao του Σάο Πάολο το οποίο θα φιλοξενήσει τον εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σύμφωνα με δηλώσεις του ανάδοχου του έργου.

Το συγκεκριμένο στάδιο χωράει περίπου 70.000 φιλάθλους και θα φιλοξενήσει πέντε αγώνες, συμπεριλαμβανομένου ενός εκ των δύο ημιτελικών καθώς και την πρεμιέρα του Μουντιάλ μεταξύ της οικοδέσποινας Βραζιλίας και της Κροατίας.

Η Odebrecht είχε ήδη παραδεχτεί ότι ακόμα και με τα σκέπαστρα μέρος των προσωρινών θέσεων πίσω από τα δύο τέρματα δεν θα προστατευόταν σε περίπτωση κακοκαιρίας. Οι φωτογραφίες από το εργοτάξιο φανερώνουν ότι μέρος των κερκίδων θα είναι ακάλυπτο σε περίπτωση βροχής.

Η τοπική οργανωτική επιτροπή του Μουντιάλ διεμήνυσε πως η κάλυψη όλων των θέσεων δεν είναι προαπαιτούμενο για τη φιλοξενία αγώνων της διοργάνωσης.

Εντύπωση προκαλεί πως έως τώρα δεν υπάρχει σχόλιο από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.