Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Οι φωτογραφίες "έκαψαν" τον Κούζηλο της Χρυσής Αυγής και τον έστειλαν στον Κορυδαλλό


Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στις τάξεις της Χρυσής Αυγής η απόφαση των ανακριτριών για προφυλάκιση του βουλευτή (του 7ου βουλευτή της οργάνωσης που φυλακιζεται) και υποψήφιου δήμαρχου Πειραιά, Νίκου Κούζηλου...



Προφυλακίστηκε μετά την 8ωρη απολογία του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Κούζηλος, κατηγορούμενος για διεύθυνση και ένταξη εγκληματικής οργάνωσης.

Η δικηγόρος του, δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τον εμπλέκει στην εγκληματική οργάνωση, ενώ ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, είπε ότι με προφυλακίσεις αντιμετωπίζουν το τρίτο κόμμα στη Βουλή και προκάλεσε λέγοντας πως όποιος έχει στοιχεία σε βάρος του Νίκου Κούζηλου να τα προσκομίσει στην Δικαιοσύνη.

Έξω από το Εφετείο βρίσκονταν ορισμένοι βουλευτές και οπαδοί της Χρυσής Αυγής που φώναζαν συνθήματα κατά της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.