Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ζούκερμπεργκ: Απειλούσε εργαζομένους του ότι θα τους κόψει τα κεφάλια!


Πρώην εργαζόμενος του Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποφάσισε να ''κάψει''...


 τον πρώην εργοδότη του δημοσιεύοντας όχι και τόσο κολακευτικά πράγματα για τη συμπεριφορά του κυρίου Facebook προς τους εργαζομένους του.
Σύμφωνα με το βιβλίο τής γυναίκας πρώην εργαζόμενης στον όμιλο, με το κωδικό όνομα «υπάλληλος # 30», ο δημιουργός του Facebook, συνήθιζε να απειλεί τους εργαζόμενους της εταιρείας του λέγοντας ότι θα τους κόψει τα κεφάλια με ένα σπαθί Σαμουράι που είχε στο γραφείο του.
Περιγράφει επίσης τον τότε 23χρονο επιχειρηματία, να ρίχνει νερό στον υπολογιστή ενός μηχανικού της εταιρείας λέγοντας του ότι αυτό που κάνει είναι «σκ@τ@» και καλά θα κάνει να το ξεκινήσει από την αρχή.
Η νεαρή συγγραφέας έμεινε στην εταιρεία έξι μήνες οπότε και απολύθηκε χάνοντας το μερίδιο του 0,1 % που της αναλογούσε και που ισοδυναμούσε με 101 εκατομμύρια δολάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.