Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Δείτε σε τι χλιδάτο σπίτι ζει ο σχεδιαστής των iPhone και iPod [εικονες]


Το στέλεχος της Apple Jonathan Ive bought έχει ένα από τα ομορφότερα και ακριβότερα σπίτια στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο και αγόρασε για 17 εκατομμύρια δολάρια....

 Ο Jonathan Ive είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το σχεδιασμό της εμφάνισης των iPod, iPhone, καθώς και άλλων προϊόντων της εταιρείας. Είναι ο industrial designer που ο Στιβ Τζομπς εμπιστευόταν απόλυτα.
Το σπίτι του είναι ένα από τα πλέον ιστορικά της πόλης. Το σχεδίασε ο Willis Polk και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 1927. Αυτό πάντως που κλέβει την παράσταση είναι η απίστευτη θέα που προσφέρει το σπίτι. Από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια ο ιδιοκτήτες και οι επισκέπτες του βλέπουν την Golden Gate Bridge, τις φυλακές του Alcatraz και το «παλάτι» των Καλών Τεχνών.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.