Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Κομμουνιστική "βόμβα" στην ΕΣΗΕΑ


Ο Γιώργος Φιλιππάκης, ο συνταξιούχος πλέον δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές και μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, αυτός που υποστηρίζει - έτσι λέει το κόμμα του - την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και είναι κατά των τραπεζιτών, απειλεί να βάλει φωτιά έξω από το κτήριο της Ένωσης...



στην πρόσκληση που του έστειλαν των εγκαινίων της έκθεσης για τα 100 Χρόνια ιδρύσεως του ιστορικού Σωματείου των δημοσιογράφων, που υποτίθεται πώς υπηρετεί. Όλα αυτά έχει ανακοινώσει πώς θα τα κάνει τη στιγμή που πληθώρα προσωπικοτήτων θα τιμήσουν την Κυριακή με την παρουσία τους τα εγκαίνια της έκθεσης, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Τι απίθανο είχε προτείνει, μεταξύ άλλων, όμως ο... κομμουνιστής συνδικαλιστής της ΕΣΗΕΑ; Όπως αποκαλύπτει ο γγ του ΕΔΟΕΑΠ, Νίκος Καρούτζος, στα Social Media, είχε προτείνει να βγάλουν τα αποθεματικά της ΕΣΗΕΑ σε τράπεζα του εξωτερικού! Μωρέ μπράβο πρόοδο οι κομμουνιστές!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.