Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ώπα! Ο Κουκούτσης απαγγέλει Νότη Σφακιανάκη στη Βουλή [video]


Έχουμε συνηθίσει οι βουλευτές να επιστρατεύουν στίχους ποιητών, συγγραφέων ή διανοουμένων όταν θέλουν να...


 περάσουν ένα πολιτικό μήνυμα. Την... διαφορά έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά, απήγγειλε Νότη Σφακιανάκη.
Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το σχέδιο προϋπολογισμού του 2015 βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο κάποιες στιγμές υπάρχουν και ευχάριστα διαλείματα.
Ένα από αυτά χάρισε ο βουλευτής της Χ.Α., Δ. Κουκούτσης. Τι κι αν χρειάστηκε το... σκονάκι του για να απαγγείλει δύο στίχους, ο βουλευτής, κλείνοντας την ομιλία του, έστειλε ένα σαφές μήνυμα στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, αφιερώνοντάς του "ένα δίστιχο" όπως ο ίδιος είπε, από γνωστό τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη.
Οι στίχοι ήταν: "Δώσε ένα τέλος να αρμόζει, κάνε μια έξοδο μεγάλη, να σε χειροκροτήσουν όλοι, τα πλήθη μάγεψε και πάλι"...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.