Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

To 'χουν... κάψει οι Αγγελόπουλοι;


Ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στην παραβατική συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ουσιαστικά ζητά την εκ νέου τιμωρία και τήρηση της ποινής του, εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός....



Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Με την υπ’ αριθμ. 42/2015 απόφασή του, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Δ. Γιαννακόπουλου κατά της ποινής απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες, η οποία του επιβλήθηκε από το ΜΔΟ ΕΣΑΚΕ, κατόπιν καταγγελίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την παράνομη παρουσία του στον αγώνα με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ.

Στο σκεπτικό της εν λόγω απόφασης αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «… η ανωτέρω συμπεριφορά του προσφεύγοντος δεν ήταν μεμονωμένη, ούτε στιγμιαία, καθώς αυτός ενήργησε σκόπιμα, προκειμένου να καταδείξει για πολλοστή φορά στο φίλαθλο κόσμο της ομάδος του ότι δεν συμμορφώνεται προς τις αποφάσεις του Μ.Δ.Ο. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., θεωρώντας, ότι ο ίδιος μπορεί να εξαιρείται χωρίς συνέπειες από το πεδίο εκτελεστότητάς τους …. η υπό κρίση πειθαρχικά ελεγχόμενη συμπεριφορά του ανωτέρω αντίκειται στην έννοια του φίλαθλου πνεύματος, δυσφημεί ιδιαίτερα το άθλημα της καλαθόσφαιρας, δημιουργώντας στον φίλαθλο κόσμο την ψευδή εικόνα ενός πρωταθλήματος, όπου νόμοι και κυρώσεις δεν εφαρμόζονται πλήρως, ώστε να εξαιρούνται από το πεδίο εφαρμογής τους κάποιοι παράγοντες της καλαθόσφαιρας ..».

Συνεπώς, σύμφωνα με τις αμετάκλητες αποφάσεις του ΜΔΟ ΕΣΑΚΕ και της ΕΦΙΠ που έχουν, μέχρι στιγμής, εκδοθεί σε βάρος του Δ. Γιαννακόπουλου, ο έκπτωτος διοικητικός παράγοντας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαγορεύεται να εισέλθει στα γήπεδα τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο του 2017."

Η πράσινη αντίδραση

Η “πράσινη” ΚΑΕ αντέδρασε -μέσω κύκλων- για την ανακοίνωση των “ερυθρόλευκων”, κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού τονίζουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει πλέον κανένα αξίωμα στην ΚΑΕ, υπενθυμίζοντας πως έχει παραχωρήσει τις μετοχές του στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Οι πράσινοι... κατηγορούν τους “ερυθρόλευκους” πως είτε έχουν επικίνδυνη άγνοια σε βασικά θέματα, είτε παριστάνουν την εν λόγω συμπεριφορά για δικούς τους λόγους, λέγοντας πως “... ζουν σε έναν άλλο πλανήτη”.

Εκφράζουν μάλιστα απορίες και ερωτηματικά για το ύφος της νέας τους “ανακάλυψης”, όπως χαρακτηρίζουν την επίσημη τοποθέτησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.