Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό φέρνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις


-Μόνο στο planet-greece
-Τι δείχνουν για ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία και τους αναποφάσιστους
Ανατροπές φέρνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας από αύριο…



Σύμφωνα με ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες του planet-greece οι τρεις αυτές δημοσκοπήσεις δείχνουν προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, από 0,2 έως και 1 μονάδα μπροστά, πράγμα που καταδεικνύει την αλλαγή στο ρευστό πολιτικό σκηνικό! Μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας θα έρθουν κι άλλες δημοσκοπήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, τόσο από τα σαββατιάτικα πολιτικά φύλα, όσο και από τα κυριακάτικα, όπου και σε αυτά θα παρουσιαστεί η ανατροπή στην πρόθεση ψήφου, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται να χάνει την πρωτιά και μάλιστα μέσα σε λίγες ημέρες! Ωστόσο, το ποσοστό των αναποφάσιστων παραμένει υψηλό, πράγμα που αποδεικνύει τη δυσαρέσκεια των πολιτών για τις πολιτικο-οικονομικές αποφάσεις που έχουν παρθεί τα τελευταία πέντε χρόνια, με αποκορύφωμα το τρίτο μνημόνιο -και πιο βαρύ-της κυβέρνησης Τσίπρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.