Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Μειώσεις μισθών στο Mega - Δεν μεταδόθηκε απόψε το δελτίο ειδήσεων


Ηχηρό "όχι" από τους εργαζόμενους - δημοσιογράφους του δελτίου ειδήσεων του MEGA, που έκλεισαν τα κανάλι σήμερα και δεν μεταδόθηκε δελτίο ειδήσεων...




Την απόφαση να προχωρήσουν σε εξάωρη στάση εργασίας από τις 18:00 μέχρι τις 24:00 έλαβαν οι δημοσιογράφοι του Mega αντιδρώντας στην απόφαση των μετόχων του σταθμού να προχωρήσουν σε νέες μειώσεις μισθών.

Κατά πληροφορίες, στους δημοσιογράφους του Mega προτάθηκε μείωση αποδοχών 10%, 15% και 20%, κλιμακωτά, γεγονός που δεν γίνεται αποδεκτό από τους δημοσιογράφους των οποίων οι αποδοχές έχουν μειωθεί ακόμη δύο φορές την περίοδο της κρίσης και σε ποσοστό (10%+10%).

Στη γενική συνέλευση, με τη συμμετοχή μελών του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, που ενημερώθηκε σχετικά και ως πρώτη αντίδραση αποφασίστηκε η πραγματοποίηση στάσης εργασίας σήμερα, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα να μην βγει «στον αέρα» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. αποφάσισε την κήρυξη 6ωρης στάσης εργασίας από τις 18.00 έως τις 24.00 της Δευτέρας, 5 Οκτωβρίου 2015 όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGΑ» και στην ιστοσελίδα “megatv.com”, σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τις επαπειλούμενες νέες μειώσεις των αποδοχών τους, με αίτημα να μην υπάρξει καμία μείωση των αποδοχών των δημοσιογράφων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1 σχόλιο:

  1. Στα τσακιδια και αυτοι και το μνιμονιοκαναλο τους. Οσο για τα παπαγαλακια του σοιμπλε καλα θα τους κανουν.οταν εκαναν εντεταλμενη ρεπορταζιακη προπαγανδα συμφωνα με τα συμφεροντα του αφεντικου τους για να περασουν τα μνιμονια ας τα σκετοταν αυτα.δεν τους λυπαμε οπος δεν με λυπιθικαν αυτοι οταν μου πετσοκοβαν το μισθο τα τσιρακια του τομσεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.