Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Guns N' Roses: Επανένωση για συναυλία μέσα στο 2016

Μετά τους Rolling Stones και τους Busted οι Guns N' Roses επανενώνονται για μια και μοναδική συναυλία το ερχόμενο έτος, με τους θαυμαστές να παραληρούν και ...
να αδημονούν για την επανεμφάνισή τους στη σκηνή.
Θα αποτελεί αδιαμφισβήτητα το μουσικό γεγονός της χρονιάς! Σύμφωνα με το Dish Nation, η επανένωση του θρυλικού συγκροτήματος Guns N’ Roses είναι ένα βήμα προτού ανακοινωθεί επίσημα, καθώς οι Axl Rose και Slash έχουν κάνει προφορική συμφωνία.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι τα live και τα όσους ήταν αυτά που έφερναν τεράστια κέρδη στο συγκρότημα, με αποτέλεσμα οι συντελεστές να ξεκινήσουν τις συνεργασίες για την "επάνοδό" τους στη μουσική σκηνή.
Οι φήμες για την επανένωσή τους είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο δεν είχε κυκλοφορήσει καμία επιβεβαιωμένη πληροφορία.
Παράλληλα, οι φήμες σχετικά με πιθανή επανένωση των Guns N’ Roses ενισχύθηκαν από τις δηλώσεις του αδερφού του Slash, για τον Axl Rose. Ο φωτογράφος που ακολούθησε την μπάντα στις ένδοξες μέρες της, εξέφρασε δημόσια τη δική του άποψη για το πώς θα μπορούσαν οι δυο τους να διαγράψουν την κόντρα τους.

Πρόσφατα ο ίδιος ο Slash, είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα μεταξύ των μελών του συγκροτήματος, λέοντας πως "Κάποια στιγμή θα βαρεθούμε αυτό το μαύρο σύννεφο που βρίσκεται πάνω από το συγκρότημα".
Το συγκρότημα πιθανολογείται πως θα ηγηθεί πολλών μεγάλων μουσικών φεστιβάλ και θα περιοδεύσει ανά τον κόσμο, για να γιορτάσει τα 30 χρόνια του, με την κλασική σύνθεση με την οποία έκανε πάταγο στα μουσικά δρώμενα.
Σύμφωνα με τον Ιndependent ήταν ο ίδιος ο Axl Rose που αποκατέστησε τη σχέση του με τον Slash, ύστερα από μια κόντρα που κράτησε περίπου 20 χρόνια.
Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες ενέργειες από τους promoters για ζωντανές εμφανίσεις σε Σουηδία, Πορτογαλία και Αυστραλία, καθώς το reunion και μια πιθανή τους περιοδεία τους θα προκαλέσει πάταγο παγκοσμίως.

 Πηγή: News247, Indipendent

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.