Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Παραλίες κοντά στη Βενετία αποζημιώνουν τους τουρίστες σε περίπτωση βροχής!


«Ή μαυρίζετε ή παίρνετε τα χρήματά σας πίσω», είναι το σύνθημα που συνοδεύει τη νέα πολιτική...


 στις βορειοδυτικές ακτές της Ιταλίας, σύμφωνα με την οποία εάν ο καιρός χαλάσει, τότε οι επισκέπτες αποζημιώνονται με επιστροφή των χρημάτων τους.
Πρόκειται για μια προσπάθεια των προορισμών να κρατήσουν ικανοποιημένους τους τουρίστες, σε περίπτωση βροχής, καθώς η έναρξη του φετινού καλοκαιριού επιφύλασσε άσχημες καιρικές συνθήκες για την περιοχή.Ήδη, η πολιτική εφαρμόζεται σε 2 παραλίες του παραθαλάσσιου οικισμού Jesolo, βόρεια της Βενετίας και ισχύει για όλους τους επισκέπτες. «Προσπαθούμε να κάνουμε το Jesolo έναν ελκυστικό παραθαλάσσιο οικισμό σε τουρίστες από την Ιταλία και την Ευρώπη», επισημαίνει εκπρόσωπος της τοπικής τουριστικής επιτροπής, όπως αναφέρει το tornosnews.gr.Έτσι, οι τουρίστες που κατέβαλαν επιπλέον χρήματα για την ενοικίαση ξαπλώστρας, θα μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω αν η μέρα τους στην παραλία καταστραφεί εξαιτίας της βροχής. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο αν η στάθμη των νερών της βροχής ξεπεράσει τα 3 mm, τις ώρες από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Οι ξαπλώστρες κοστίζουν από 13 έως 18 δολάρια ανά ημέρα ενοικίασης.
Η κοντινή Βενετία προσελκύει περισσότερα από 20 εκατ. επισκέπτες ετησίως, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.