Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Yπάρχει κυβέρνηση ή βαράνε τα νταούλια; NBC: Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σκοπιανός ολυμπιονίκης!


Ντροπή... Οι εκφωνητές του αμερικανικού τηλεοπτικού καναλιού NBC, κατά τη διάρκεια της παρέλασης των χωρών στην Τελετή Έναρξης...


 των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, παρουσίασαν τον Μέγα Αλέξανδρο ως ολυμπιονίκη από τα Σκόπια και κανένας από την ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για να βάλει το τηλεοπτικό κανάλι στη θέση του... Μάλλον εκεί στο Μαξίμου το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πώς θα βρουν τρόπο για να την... πίνουν οι "καρκινοπαθείς"!!! Σε λίγο από τα νταούλια και τους ζουρνάδες η κυβέρνηση θα αλλάξει το σλόγκαν της με το... Φύσα ρούφα τράβα τονε πάτα τονε κι άναφτονε...

Στο θέμα μας τώρα... Οταν μπήκε στο Μαρακανά η ομάδα της ΠΓΔΜ, ο ένας εκ των σχολιαστών, ο Ματ Λάουερ αναφέρθηκε στη «Μακεδονία» παρότι πρόσθεσε ο ίδιος ότι η ΔΟΕ την αναγνωρίζει ως ΠΓΔΜ. Ο ίδιος πρόσθεσε πως η συμπαρουσιάστριά του, του θύμισε πως σύμφωνα με την ιστορία, ο Φίλιππος Β' είναι βασιλιάς της Μακεδονίας, πατέρας του Μ. Αλεξάνδρου, που κέρδισε τρία μετάλλια στους Ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας, προκαλώντας αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.