Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

16χρονες σκλάβες του σεξ στην λαμπερή Ίμπιζα. Έτρωγαν ξύλο αλύπητα! [εικόνες]


Ιερόδουλες ακόμα και στην ηλικία των 16 ετών κρατούταν φυλακισμένες από τους προαγωγούς τους σε μικρά δωμάτια, ενώ ξυλοκοπούνταν με ραβδισμό αν δεν κατάφεραν να φέρουν κέρδη ύψους 1.000 ευρώ την μέρα σε αυτούς που τις εκμεταλλεύονταν....



Τα νεαρά θύματα κρατούνταν φυλακισμένα κατά την διάρκεια του χειμώνα στην ισπανική ενδοχώρα και μεταφέρονταν τους καλοκαιρινούς μήνες στην Ιμπιζα για να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ορέξεις των τουριστών.
ierodoules_2.jpg
Οι ιερόδουλες υποχρεώνονταν να δουλεύουν έως και 14 ώρες την ημέρα ενώ συνελήφθησαν 24 κατηγορούμενοι για μαστροπεία και εκμετάλλευση ανηλίκων.
Η στιγμή της εφόδου της ισπανικής αστυνομίας έχει καταγραφεί στην κάμερα, όπου για λόγους ασφαλείας και προσωπικών δεδομένων έχουν καλυφθεί τα πρόσωπα των κοριτσιών.
ierodoules_3.jpg
Συνολικά 21 κορίτσια βρέθηκαν να κρατούνται φυλακισμένες σε μικροσκοπικά δωμάτια. Ήταν φτωχά κορίτσια στα οποία οι δράστες είχαν υποσχεθεί δουλειά.
"Αν τα κορίτσια δεν έφεραν 1000 ευρώ την ημέρα, τις έβαζαν να γονατίσουν για ώρες και τις χτυπούσαν με ραβδιά και σκούπες", σημειώνει ο εκπρόσωπος της ισπανικής αστυνομίας.
ierodoules_4.jpg
Τα μέλη του κυκλώματος υπόσχονταν δουλειά στα μικρά κορίτσια με υψηλές απολαβές, κάνοντας ουσιαστικά αδύνατη την πιθανότητα αυτές να αρνηθούν.
Ένα από τα μέλη του κυκλώματος συνελήφθη στην Γερμανία όπου προσπάθησε να διαφύγει.
ierodoules_5.jpg
Τα λεφτά από το κύκλωμα διοχετεύονταν στην Νιγηρία μέσω Μαδρίτης ενώ 20 τραπεζικοί λογαριασμοί στην Ισπανία και την Νιγηρία μπλοκαρίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.