Θέμα ημερών είναι πλέον η δημοσίευση της προκήρυξης του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 680 μόνιμων υπαλλήλων στα δικαστήρια της χώρας. Το ΑΣΕΠ έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες και πριν από λίγες μέρες απέστειλε την προκήρυξη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για δημοσίευση...



Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνουν ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ σε καθορισμένο χρόνο που θα δημοσιεύεται στην προκήρυξη.

Θέσεις για ΑμΕΑ
 
Με απόφαση της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θ. Φωτίου καθορίστηκαν οι θέσεις για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που πληρούνται από πρόσωπα που προστατεύονται από το Ν. 2643/1998 και κατανομή των θέσεων αυτών.
Μετά την αριθμ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ158/34179/28-12-2015 απόφαση της Επιτροπής της πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 (άρθρο 2 παρ. 1) «Έγκριση για τη κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης εξακοσίων ενενήντα (690) κενών οργανικών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων (Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) και το αριθμ. πρωτ. 1481 οικ/19-02-2016 έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την επικείμενη έκδοση προκήρυξης πλήρωσης εξακοσίων ογδόντα (680) κενών οργανικών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων των κλάδων Γραμματέων (κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ), Επιμελητών Δικαστηρίων (κατηγορίας ΥΕ) και Πληροφορικής (κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ) του τομέα του Συμβουλίου της Επικρατείας, του τομέα των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων και Εισαγγελέων και του τομέα των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων και της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας στα τακτικά διοικητικά δικαστήρια. Καθορίζεται ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, που πρόκειται να πληρωθούν από πρόσωπα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998, σε σαράντα οκτώ (48).
Δείτε στους παρακάτω πίνακες πως κατανέμονται οι 680 μόνιμες θέσεις της προκήρυξης ΑΣΕΠ για την πλήρωση προσωπικού αορίστου χρόνου στα δικαστήρια:

di1
di2
di3
di4
di5
di6
di7