Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Η Θεανώ Φωτίου, που δεν είναι απατεώνας, για τις συντάξεις: Δεν έγιναν και φοβερές περικοπές [video]


Η προκλητική δήλωση της αναπληρωτού υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανούς Φωτίου και η απάντηση - βίντεο του Planet-Greece...Την εκτίμηση ότι δεν έγιναν και «φοβερές περικοπές στις συντάξεις» έκανε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Θεανώ Φωτίου.

«Βλέπω στο δρόμο κόσμο που μου λέει ότι έπαιρνα 920 ευρώ σύνταξη και τώρα εξακολουθώ να παίρνω 920 ή 917 ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά η υπουργός, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 σημειώνοντας ότι οι συνταξιούχοι δεν υπέστησαν καμία «από αυτές τις φοβερές περικοπές που λένε στα μίντια» και ότι «στο τέλος του χρόνου θα μετρήσουν, αν τα λεφτά που έχουν στην τσέπη τους είναι αυτά που λέμε εμείς ή αυτά που λένε τα μέσα ενημέρωσης».

«Εμείς παραλάβαμε μια χώρα μετά από πόλεμο. Ότι δεν βλέπετε ερείπια δεν σημαίνει ότι η χώρα δεν έχει βγει από τον πόλεμο», κατέληξε η κυρία Φωτίου.

Η απάντησή μας

Τουναντίον κα Φωτίου, τουναντίον...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.