Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Μήνυση Κονομηνά κατά Κρέτσου για τις τηλεοπτικές άδειες


Μήνυση εναντίον της πενταμελούς Επιτροπής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και του γενικού γραμματέα ενημέρωσης για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις των καταχραστών του δημοσίου, όσον αφορά την έγκριση των συμμετεχόντων, καταθέτει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha...





Αυτό προανήγγειλε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 ο νομικός εκπρόσωπος του καναλιού, Πάνος Λαζαράτος, προειδοποιώντας ότι ο διαγωνισμός δεν μπορεί να σταθεί στο σύνολό του.

"Πήρα εντολή από τον κ Κοντομηνά να καταθέσω μήνυση κατά των μελών της Επιτροπής που έλεγξε τα "πόθεν έσχες" των πλειοδοτών καθώς και του γενικού γραμματέα κ. Κρέτσου, δηλαδή στις 6 συνολικά υπογραφές που ενέκριναν μεταξύ άλλων και το "πόθεν έσχες" του κ. Καλογρίτσα. Τα αδικήματα που έχουν διαπράξει είναι σε βαθμό κακουργήματος" είπε ο κ. Λαζαράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.