Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Σοκαριστικά νέα για την κατάσταση του Σουμάχερ


«Δεν περπατάει ο Schumacher…»...





Αυτή είναι η μοναδική αποκάλυψη σχετικά με την πορεία της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 που έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης όπου βάλλει κατά του περιοδικού Bunte.


Το lifestyle περιοδικό είχε δημοσιεύσει άρθρο τον περασμένο Δεκέμβριο, υποστηρίζοντας πως ο Schumi μπορούσε να κάνει κάποια βήματα και να σηκώσει το χέρι του. Ήταν μία από τις λίγες περιπτώσεις που η οικογένεια του άσου των αγώνων αντέδρασε και τελικά η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Το περιοδικό επικαλέστηκε εκ νέου πληροφοριοδότη τον οποίο εμπιστευόταν και ο οποίος φέρεται να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες για την πορεία της υγείας του Schumacher.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Schumacher, Felix Damn, τόνισε πως η ιστορία ήταν ψευδής ενώ εύλογα, δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία της υγείας του. Αρκέστηκε απλά στο «δεν μπορεί να περπατήσει».

Η ετυμηγορία αναμένεται τον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.