Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Άδωνις για Τσίπρα: Αν του ζητήσουν να πουλήσει την Ακρόπολη, θα το κάνει


Επίθεση στον πρωθυπουργό έκανε ο Αδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως «άσχετο» με τις αγορές...


«Γιατί χριστιανέ μου μας κατέστρεψες; Χάσαμε 3 χρόνια από την ζωή μας. Θα βγούμε στις αγορές το 2017,ενώ θα μπορούσαμε να βγούμε το 2014», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο «Ε», ενώ συμπλήρωσε ότι ο πρωθυπουργός «δεν έχει ιδέα από αγορές. Είναι άσχετος».
«Ο Τσίπρας είναι το καλύτερο παιδί της Τρόικα και αν του ζητήσουν να πουλήσει την Ακρόπολη θα το κάνει», είπε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι η ΝΔ ζητά εκλογές γιατί η περαιτέρω παραμονή του κ. Τσίπρα στην κυβέρνηση «εγκυμονεί κινδύνους για την χώρα».
Παρόλα αυτά, εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές. «Θα παραμείνουν στην κυβέρνηση γιατί τους νοιάζει η καρέκλα τους. Ο μόνος από την κυβέρνηση που άφησε την καρέκλα του είναι ο Γιώργος Ρωμανιάς, ο οποίος φορά παντελόνια και παραιτήθηκε. Τον παραδέχομαι», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.