Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι Ελληνοκαναδού δημοσιογράφου


Ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Χονγκ βρέθηκε νεκρός, στο σπίτι που νοικιάζει στο Λος Αντζελες ο Ελληνοκαναδός δημοσιογράφος και παρουσιαστής...


 Τζορτζ Στρουμπουλόπουλος.

Τον 41χρονο Καναδό ηθοποιό (φωτ.) βρήκαν νεκρό οι αστυνομικοί που έσπευσαν εκεί μετά από καταγγελία για διάρρηξη. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Αντζελες ανέφερε ότι πιθανότα πρόκειται για δολοφονία.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στις αρχές ότι είδαν έναν ύποπτο να φεύγει από την περιοχή με τα πόδια. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Ο Τζορτζ Στρουμπουλόπουλος
«Πολλοί από εσάς θα είδατε τις αναφορές για μια δολοφονία που συνέβη στο σπίτι που νοικιάζω στο Λος Άντζελες. Διαθέτω λίγες πληροφορίες, όμως φαίνεται ότι ήταν το αποτέλεσμα μιας διάρρηξης. Το θύμα ήταν αγαπητός μου φίλος και έμενε στο σπίτι μου ενώ εγώ έλειπα. Είμαι συντετριμμένος», έγραψε ο Τζορτζ Στρουμπουλόπουλος στον λογαριασμό του στο Twitter.
Ο Στρουμπουλόπουλος, 44 ετών, παρουσιάζει το talk-show «George Stroumboulopoulos Tonight» ενώ παλαιότερα ήταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής Hockey Night στην καναδική τηλεόραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.