Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Seven heaven: Οι 7 στάσεις που τον τρελαίνουν!


Δεν ξέρουμε τι αρέσει στον δικό σου σύντροφο- αυτό (ίσως) το ξέρεις εσύ καλύτερα! Βρήκαμε όμως ποιες είναι οι στάσεις που...


 ξετρελαίνουν τους περισσότερους άντρες στο κρεβάτι!

1. Η γυναίκα από πάνω
Μια στάση που σίγουρα αρέσει πάρα πολύ και σε εσένα γι αυτό είναι καλό να ακούσεις ότι και οι άντρες την βρίσκουν συναρπαστική και απολαυστική.

Γιατί; Πολύ απλά είναι ωραίο μερικές φορές να παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου και να κάνεις εσύ παιχνίδι. Επίσης η θέαση των καμπυλών σου είναι το μέγιστο αφροδισιακό για έναν άντρα οπότε μπορείς να αφήσεις και το φως ανοιχτό…

2. Ιεραποστολική
Η πιο διαδεδομένη στάση είναι πολύ πιθανό να είναι και η πιο ερωτική. Σε αυτήν εδώ την στάση ο άντρας αναλαμβάνει τα ηνία χωρίς όμως να λείπει και η δική σου καθοδήγηση. Ουσιαστικά και οι δύο μαζί άρρηκτα συνδεδεμένοι μπορούν να καθορίσουν τον ρυθμό και η καλή επικοινωνία των κορμιών σας να έχει ως αποτέλεσμα ένα άριστο σεξ!

3. Cowgirl ανάποδα
Ουσιαστικά σαν την πρώτη στάση, μπορείς να μείνεις από πάνω αλλά να γυρίσεις το σώμα σου έτσι ώστε να μην κοιτάζεστε στα μάτια. Αυτό θα ξυπνήσει λίγο πιο άγρια ένστικτα και στους δύο ενώ η θέαση της πίσω όψης σου θα αυξήσει την λίμπιντο στα ύψη. Μπορείς να ρίχνεις κλεφτές ματιές πίσω για να κάνεις τα πράγματα ακόμα πιο σέξι!

4. Doggie style
Η αίσθηση της κυριαρχίας είναι σημαντική στο σεξ οπότε σε αυτή την στάση ο άντρας αισθάνεται αρχηγός και επίσης μπορεί να ρυθμίσει αυτός την ταχύτητα στο επίπεδο που θέλει.
Η συγκεκριμένη στάση επίσης ενδείκνυται για βαθύτερη διείσδυση οπότε αυτομάτως τον κάνεις να αισθάνεται βασιλιάς στο κρεβάτι.

5. Στα όρθια
Μπορεί να αγαπάς τη άνεση και την καλοπέραση αλλά ένα στα όρθια πάντα σε κάνει να περάσεις μια αξέχαστη εμπειρία. Διάλεξε πού θα στηριχτείς, σε τραπέζι ή στον τοίχο και άσε τα υπόλοιπα που σε ανησυχούν στην άκρη.

6. Κουταλάτο
Η συγκεκριμένη στάση στα αγγλικά λέγεται “spooning” καθώς τα δύο κορμιά είναι ξαπλωμένα το ένα πίσω από το άλλο και σχηματίζουν περίπου το σχήμα του κουταλιού. Τα χέρια σας είναι ελεύθερα για να «παίζουν» και μάλιστα αν γυρίσεις και λίγο προς το μέρος του ώστε να έχετε και την δυνατότητα του φιλιού όλα θα είναι εκρηκτικά!

7. Πριβέ χορός- καρεκλάτο
Κι εδώ τα πράγματα είναι απλά. Παίρνεις μια καρέκλα και τον βάζεις να κάτσει εκεί. Στην συνέχεια προσπάθησε να του προσφέρεις έναν αισθησιακό χορό, ο οποίος θα καταλήξεις σε σεξ με εσένα από πάνω. Η ιδιαιτερότητα όμως της καρέκλας θα φέρει το πρόσωπο σου κολλητά στο δικό του και έτσι οι αισθήσεις θα αυξηθούν στο έπακρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.