Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Ληστεία με πυροβολισμούς στα διόδια Τραγάνας


Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στα διόδια της Τραγάνας. Κουκουλοφόρος με την απειλή όπλου απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία...Ο δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πλησίασε τις δύο υπαλλήλους των διοδίων της Τραγάνας στη Φθιώτιδα που κινούνταν πεζές στο σημείο και πυροβόλησε 3 φορές στον αέρα με πιστόλι που κρατούσε στα χέρια του.

Απαίτησε από τις δύο γυναίκες να του δώσουν τα χρήματα που είχαν πάνω τους από τις εισπράξεις του σταθμού.

Έντρομες εκείνες δεν αντέδρασαν και του έδωσαν τα χρήματα. Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε πεζός, ωστόσο κατά την απομάκρυνσή του έπεσαν κάποια χρήματα και ένα συρτάρι από την ταμειακή μηχανή.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό και έσπευσαν στο σημείο, έκαναν εκτεταμένες έρευνες σε όλη την περιοχή χωρίς όμως να εντοπίσουν την ληστή. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τη σήμανση να ψάχνει για τα δαχτυλικά αποτυπώματα του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.