Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Προσχωρεί στη ΝΔ ο Θεοχάρης;


Ο Χάρης Θεοχάρης αποχώρησε από το κόμμα που... δημιούργησε!...





Αποχωρεί από τη Δημοκρατική Ευθύνη ένας εκ των βασικών δημιουργών της, Χάρης Θεοχάρης! Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, του εύχονται καλή επιτυχία στις επόμενες αναζητήσεις του και τον ευχαριστούν για τη μέχρι τώρα συμμετοχή του.

Αφορμή, όπως αναφέρεται «η προσπάθειά του να επικαλεστεί μία ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα, προφανώς για να ακολουθήσει τη δική του πορεία».

Στην Δημοκρατική Ευθύνη σημειώνουν ότι «συνεχίζουμε με πίστη στις βασικές μας αρχές ως μία αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση με σκοπό την υπεράσπιση της Ελλάδας της δημιουργίας και της παραγωγής, της δικαιοσύνης και των ίσων ευκαιριών, όπως ορίζεται στην ιδρυτική διακήρυξη της Δημοκρατικής Ευθύνης. Όσον αφορά στην αναβάθμιση του χώρου που υπηρετούμε, αυτή μπορεί να γίνει μόνο με όρους πολιτικής αξιοπιστίας και ποιότητας από ανθρώπους της εποχής και όχι από συνενώσεις παλιών μηχανισμών», προσθέτουν.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω κίνηση ιδρύθηκε με πρωτοβουλία 1.500 και πλέον πολιτών, και στηρίχθηκε από 50 προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων και ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Χάρης Θεοχάρης, ο Γιάννης Ρέγκας, ο Λαοκράτης Χαλβατζής και άλλοι.

Πάντως, οργιάζει η φημολογία ότι ο Θεοχάρης θα συμπράξει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.