Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Πόζαρε ολόγυμνη με τεράστια σαλάχια και «έριξε» το Ίντερνετ [ΦΩΤΟ]


Αίσθηση έχουν προκαλέσει στα social media οι προκλητικές φωτογραφίες ενός 27χρονου μοντέλου από την Ταϊτή, που πόζαρε...


 για τον φακό μέσα στο νερό, χωρίς το μαγιό της και πλαισιωμένη από μερικά τεράστια σαλάχια.
Όπως δηλώνει η εντυπωσιακή Rava Ray, αισθάνεται πολύ εξοικειωμένη με τα πλάσματα της θάλασσας, όπως π.χ. καρχαρίες, θαλάσσιες χελώνες, φάλαινες και δελφίνια, αφού έμαθε από μικρή να μοιράζεται τη θάλασσα μαζί τους.



Η πρόσφατη φωτογράφησή της με τα πελώρια σαλάχια που ζουν στα νερά του νησιού της προκάλεσε ποικίλλα σχόλια, με κάποιους χρήστες να της δίνουν συγχαρητήρια για το αισθητικό αποτέλεσμα και άλλους να την χαρακτηρίζουν ανόητη, αφού η τόσο στενή επαφή με τα γιγάντια σαλάχια χωρίς προφυλάξεις μπορεί να αποβεί μοιραία.



Υπενθυμίζεται ότι ο Αυστραλός «κροκοδειλάκιας›, Στιβ Έργουϊν, πέθανε κατά την διάρκεια μιας κατάδυσης σε έναν κοραλλιογενή ύφαλο στην Αυστραλία από ένα σαλάχι που τον χτύπησε στην καρδιά με την ουρά του όταν τραβούσε υποβρύχια πλάνα για μια νέα ταινία.



Η απάντηση της νεαρής στους επικριτές της: «Το φιλί ενός σαλαχιού είναι το μόνο για το οποίο αξίζει να πεθάνει κανείς». Ουδέν σχόλιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.