Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ο... κρυφός χρηματοδότης του Καλογρίτσα και γιατί έκανε πίσω


Από την εποχή που παρίστανε τον μυστικοσύμβουλο του Χαρίλαου Φλωράκη και είχε νταραβέρια με το ΚΚΕ, ο Χρήστος Καλογρίτσας έπαιζε το ρόλο του πολυπράγμονα παράγοντα...



Είχε πάντα την κακή συνήθεια να μπερδεύει την πολιτική με τις δουλειές, ενώ δεν δίσταζε να κάνει συνεταιρισμούς και φιλίες με πρόσωπα τα οποία κινούνται στο όριο της νομιμότητας.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας κατάφερε να φέρει για πρώτη φορά Ιταλική τεχνική εταιρεία το 1981, για αναλάβει τη σήραγγα της Κατάρας, αλλά στη συνέχεια οι αρμόδιες αρχές ανακάλυψαν ότι η εν λόγω κατασκευαστική δεν ήταν και τόσο καθαρή.

Κατάφερε επίσης να μετατρέψει σε επικερδή μπίζνα τον ιστορικό συμβιβασμό ανάμεσα στην Αριστερά και τον Κ. Μητσοτάκη το 1989 και με όχημα την εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ», κεφαλαιοποίησε τη συμβολή του στο εγχείρημα, με πολλές εργολαβίες.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι ο Χρ. Καλογρίτσας έκανε πίσω στο ζήτημα του τηλεοπτικού σταθμού, όχι γιατί φοβήθηκε τα δημοσιεύματα και τις αποκαλύψεις, αλλά γιατί χάλασε η συμφωνία με τον επιχειρηματία που θα έβαζε το ποσό για να καταβληθεί η πρώτη δόση.

Ο χρηματοδότης του εγχειρήματος που έχει ήδη μεγάλες εμπλοκές με τη Δικαιοσύνη σκέφτηκε ψύχραιμα και αποφάσισε να μη δώσει το ποσό που είχε συμφωνήσει, γιατί κινδύνευε να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο αρνητικής δημοσιότητας με ό,τι συνεπάγονταν μια τέτοια εξέλιξη, για την πορεία των εκκρεμών κακουργηματικών υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.