Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Οργή εργαζομένων στα ΜΜΕ κατά του Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ


Την στιγμή που έξω από το Μαξίμου διαδήλωναν εκατοντάδες δημοσιογράφοι και τεχνικοί, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Σταμάτης Νικολόπουλος, μαζί με τον Παναγιώτη Καλφαγιάννη της ΠΟΣΠΕΡΤ (πρώην "κολλητό" του Τσίπρα), τον ΣΥΡΙΖΑίο πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ και τους εκπροσώπους της ΕΤΙΤΑ, συναντούσαν τους Νίκο Παππά και Όλγα Γεροβασίλη μες στο Μέγαρο Μαξίμου...
Η απαίτηση όλων των εργαζομένων στα τηλεοπτικά ΜΜΕ ήταν άμεση συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Βγαίνοντας, λοιπόν, η αντιπροσωπεία από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ πήρε την ντουντούκα για να ανακοινώσει τα εξής:

- Συμφωνήθηκε ότι η συνάντηση με τον Τσίπρα θα γίνει άμεσα (χωρίς να έχει οριστεί το πότε)
- Πήραν υπόσχεση από Γεροβασίλη - Παππά ότι θα γίνει τριμερής με παλιούς και νέους καναλάρχες ώστε να μην πέσει μαύρο σε κανένα κανάλι και να μην χάσει κανείς την δουλειά του!
- Υιοθέτησε την πρόταση Καλφαγιάννη για πρόσληψη των ανέργων στην ΕΡΤ!

Ειδικά το τελευταίο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής. "Θέλετε να μετατρέψετε την δημοσιογραφία σε Σοβιέτ" φώναξαν οι εργαζόμενοι, που αγωνιούν για το αύριο. "Σας δίνουν καθρεφτάκια και τρέχετε να τα πάρετε σαν ιθαγενείς" του φώναξαν κάποιοι άλλοι, "πουλάτε εκδούλευση στο Μαξίμου" φώναξαν άλλοι.

Ο κος Νικολόπουλος, έφυγε σαν... βρεγμένη γάτα! Ο κος Νικολόπουλος, γιατί από τους υπόλοιπους του Προεδρείου έλαμψαν δια τις απουσίας τους αρκετοί "αστέρες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.