Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Τρόμος στο Τέξας: Ντύθηκε Φρέντυ Κρούγκερ και γάζωσε κόσμο σε πάρτι για το Χάλογουϊν


Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη - νεκροί και τραυματίες...Τον τρόμο έσπειρε ένας άνδρας, ο οποίος άνοιξε πυρ σε πάρτι για το Χάλογουιν στο Τέξας, σκοτώνοντας 2 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 7.

Ο ένοπλος ήταν ντυμένος σαν τον πρωταγωνιστή της ταινίας τρόμου «Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες», Φρέντι Κρούγκερ, και με έναν ακόμα άνδρα εμφανίστηκαν σε πάρτι μασκέ, στο οποίο δεν ήταν καλεσμένοι.

Ο «Φρέντι Κρούγκερ» διαπληκτίστηκε έντονα με έναν προσκεκλημένο και στη συνέχεια άνοιξε πυρ τραυματίζοντας τους πέντε ανθρώπους, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής και λίγη ώρα αργότερα επέστρεψαν στις κατοικίες τους.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο ένοπλος και ο φίλος του καταζητούνται, ενώ επισημαίνεται πως οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει αλκοόλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.