Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Προκαλεί ο Κουρουμπλής για τον νόμο με τα κανάλια: Θα ψηφίσουμε καινούργιο...


Αν ο νόμος για τις άδειες κριθεί αντισυνταγματικός από το ΣτΕ...






Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνισε ότι «δεν μπορεί να γυρίσει πίσω η ιστορία», σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες.

Αν υποτεθεί ότι ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, δεν θα υπάρχει πολιτικό πρόβλημα, υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών στον «Αθήνα 9,84». «Η κυβέρνηση μπορεί να ψηφίσει έναν καινούργιο νόμο, από ό,τι καταλαβαίνω, ως νομικός. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα η κυβέρνηση να γυρίσει πίσω σε κανένα καθεστώς ανομίας», συμπλήρωσε.

Ακόμη, ο κ. Κουρουμπλής κατηγόρησε τη ΝΔ για θεσμική εκτροπή, για την άρνησή της να προτείνει τα μέλη του ΕΣΡ που της αναλογούν. «Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ένα ποσοστό ανθρώπων, ως δικαίωμα στην συμμετοχή του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου. Ας τους προτείνει να τελειώνουμε. Αυτό ζητάμε. Τώρα, αν θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, τότε έχει δικαίωμα να παραιτήσει τους βουλευτές της και να ρίξει την κυβέρνηση. Να κωλυσιεργεί τη λειτουργία του κράτους δεν έχει το δικαίωμα. Θεσμικά νομίζω ότι κάνει εκτροπή».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης, ο γ.γ. Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος δήλωσε πως αν το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες «θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο τηλεοπτικό καθεστώς», όπως και ότι θα επιστραφούν τα χρήματα της πρώτης δόσης στους υπερθεματιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.