Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Η προκλητική ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη στο Facebook


Επτά και πλέον μήνες μετά το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η 31χρονη...


 Μίνα Αρναούτη που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ, έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία, προσπαθεί να επανέλθει στους ρυθμούς της καθημερινότητας της.
Ωστόσο, μία ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη προκάλεσε την οργή των χρηστών των social media. Όπως είναι γνωστό, βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Η αιματολογική εξέταση.έδειξε, ότι ο τραγουδιστής ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου και βρισκόταν στα όρια της λιποθυμίας, το πρωινό της 18ής Φεβρουαρίου.
Η Μίνα Αρναούτη, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Facebook: «Λοιπον ο Γιωρίκας δεν πίνει αλκοόλ συχνά ,στα δύο ποτά τον πηγαίνουν σηκωτό σπίτι.. Ο Κωστικας πάλι πίνει συχνά ένα μπουκάλι και πάει μόνος του σπίτι χωρίς να πέφτει σε κώμα... Τι είναι ο Κωστίκας;;;». «Τραγουδιστής», απάντησε ένας διαδικτυακός της φίλος.
Μετά από αυτό δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που εξύβρισαν την 31χρονη και την κατηγόρησαν ότι προσβάλλει τη μνήμη του τραγουδιστή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.