Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Η στιγμή που δημοσιογράφοι και τεχνικοί σπάνε τον κλοιό των ΜΑΤ και κάνουν ντου στο Μαξίμου [video]


Για πρώτη φορά στα χρονικά, δημοσιογράφοι και τεχνικοί κατάφεραν αυτό που έχουν προσπαθήσει δεκάδες άλλοι κλάδοι εργαζομένων. Να κρεμάσουν πανό στο Μαξίμου! Δείτε πώς έσπασαν τον κλοιό των ΜΑΤ...




Εκατοντάδες εργαζόμενοι έφτασαν στα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμου αιφνιδιάζοντας τα ΜΑΤ και τους αστυνομικούς, ενώ στο σημείο υπήρξε ένταση και κυνηγητό.



Μάλιστα κρέμασαν πανό στα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμου.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ προκήρυξαν για σήμερα πεντάωρη στάση εργασίας, από τις 10:00 έως τις 15:00 για τους υπαλλήλους που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, SKAI, STAR CHANNEL, EPSILON TV, ΑΡΤ tv.

Το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα στη διαμαρτυρία εντός νομίμου πλαισίου και επεσήμαναν ότι έχει προσκληθεί αντιπροσωπεία για να συναντηθεί με το Νίκο Παππά και την Όλγα Γεροβασίλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.