Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Τζιχαντιστές: Άτακτη υποχώρηση να σωθούν όπως όπως... [video]


Η επιδρομή των ιρακινών κυβερνητικών δυνάμεων προς την πόλη της Μοσούλης, συνεπικουρούμενες από την αμερικανική αεροπορία, προκάλεσε την άτακτη υποχώρηση των τζιχαντιστών στα ενδότερα, όπως αποδεικνύεται από το φωτογραφικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα, με οπλισμό του ISIS εγκαταλελειμμένο σε αποθήκες και πρόχειρους τάφρους...



Ιρακινοί στρατιώτες εντόπισαν τις εγκαταστάσεις των τζιχαντιστών, όπου υπήρχε ικανός οπλισμός, αλλά και σύμβολα, όπως σημαίες και άλλα είδη, που αποδείκνυαν ότι το συγκεκριμένο σημείο αποτελούσε κατάλυμα των εξτρεμιστών ισλαμιστών.

Τα πυρομαχικά ήταν αποθηκευμένα και κρυμμένα σε διάφορα σημεία, στα τουλάχιστον 10 χωριά που απελευθερώθηκαν περιμετρικά της Μοσούλης. Ο ιρακινός στρατός, με φορτηγά και ειδικούς στρατιώτες για τη μεταφορά οπλικών συστημάτων, παρέλαβε το υλικό και το μετέφερε σε ασφαλές σημείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.