Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Παππάς στην Βουλή: Σιγά ρε π@ύστη μου! [video]


Αναψαν τα αίματα στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε αιφνιδιαστικά τον λόγο και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «παρακράτος ανομίας» στους χειρισμούς της απέναντι στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες...



Τον λόγο πήρε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, για να απαντήσει στον πρόεδρο της ΝΔ. Οσο μιλούσε, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, που κάθεται δίπλα του, φαίνεται να απευθύνεται σε έναν από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης και να του λέει: «σιγά ρε πο@ύστη μου...», χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι η φωνή του ακούγεται από το μικρόφωνο.

Μάλιστα, ο υπουργός Επικρατείας, εμφανώς εκνευρισμένος, συνέχιζε τα «γαλλικά» προς την ολομέλεια, αναγκάζοντας τον κ. Κατρούγκαλο να κάνει μια κίνηση με το χέρι του για να τον σταματήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.