Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ο Γιωτόπουλος, η 17 Νοέμβρη και το κυνήγι... φαντασμάτων


Κάποιοι στην κυβέρνηση και στη Δικαιοσύνη, έχουν αρχίσει το κυνήγι φαντασμάτων, ανοίγοντας και πάλι το φάκελο της «17 Νοέμβρη»...



Μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφεραν να εγκλωβιστούν στις δήθεν αποκαλύψεις του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, ο οποίος με καθυστέρηση πολλών ετών παραδέχτηκε όχι μόνο τη συμμετοχή του στη «17 Νοέμβρη» που σε όλο το διάστημα της δίκης αλλά και κατά το προανακριτικό στάδιο ηρνείτο, αλλά άρχισε και τα καρφώματα.

Ξαφνικά ο Γιωτόπουλος θυμήθηκε ότι ένας πυρήνας από οκτώ μέλη της «17 Νοέμβρη» παρέμεινε ασύλληπτος, ενώ καταγγέλλει και την εξαφάνιση του περίστροφου που συνδέεται με την ιστορική διαδρομή της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Γιατί αποφάσισε να καρφώσει

Αυτοί που χειρίστηκαν την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» θεωρούν περίεργη την αποκάλυψη Γιωτόπουλου, αλλά και την ξαφνική αλλαγή τακτικής.

Καλά πληροφορημένη πηγή εκτιμά, ότι ο Γιωτόπουλος επιχειρεί να επαναφέρει την υπόθεση στο προσκήνιο, προκειμένου να διαπραγματευτεί τη δική του αποφυλάκιση.

Άλλωστε ο ίδιος είναι απομονωμένος από τα υπόλοιπα στελέχη της «17 Νοέμβρη», τα οποία ανέλαβαν τις ευθύνες τους και εκτίουν αδιαμαρτύρητα την ποινή που τους έχει επιβληθεί.

Είναι γνωστό τοις πάσι πως ο Γιωτόπουλος είναι ειδικός στις προβοκάτσιες και στις θεωρίες συνωμοσίας. Βέβαια κανείς δεν υπολόγιζε ότι θα φτάσει σε σημείο να καρφώνει πρώην συντρόφους του, για να διαπραγματευτεί την αποφυλάκισή του.

Όπως επίσης κανείς δεν περίμενε ότι η Δικαιοσύνη και κάποιοι από την κυβέρνηση θα άνοιγαν διάλογο με έναν αρχιτρομοκράτη που ευθύνεται για μια σειρά από δολοφονίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.